De leden van VANZANDEN

Josje van Zanden

Josje van Zanden: heeft de omstreken van Amsterdam en Groningen opgeschikt met roemruchte bandjes als Jos en de Jochies, Bas en the Boomerangs, Schmal, JWO & the rhytms of räi en de muziek/theatergroep Which Witch is Which. Zij heeft een conservatoriumopleiding lichte muziek en zingt met hart en ziel. Als lead-zangeres heeft ze tot nu toe 4 cd's gemaakt. Ze zingt pop,soul, funk en jazz en speelt cajon en percussie
Josje runt sinds 15 jaar haar eigen zangschool in Amsterdam: www.vocalamsterdam.nl

Frank de Louw

Frank heeft als fameuse beat-gitarist na een psychedelische periode, in de 70er jaren zijn rock 'n roll roots weer opgezocht met de Real Fifties Band en later met Woody and his Sidemen. Daarna was hij 16 jaar een van de frontmensen van de feestelijke band The Bob Color. Hij speelde een tijdje in Te Zotte Zeehonde, een popconcert voor kinderen; en in de rhythm & Bluesgroep Treat.
Frank kun je ook aantreffen in Delahaye en de Cliffhangers.

Marcello Briganti

Behalve bassen maken bij VANZANDEN, speelt Marcello ook bij de Amsterdam Blues Company.

Leon van Mil

Leon heeft als grote liefde de baritonsax. Maar de bari mag dan toch wel af en toe jaloers zijn op de aandacht die de tenor krijgt. En als die twee elkaar in de haren vliegen staat hij alweer op de sopraan te spelen. In een celibataire bui dirigeert hij Pete Bog's Big Band.
Exclusief bariton speelt hij in het saxofoonkwartet Saxo Panico, alle saxen in Jazzkwartet Beaugard en alt en tenor bij Zoot Vintage Dance Band.

Je kunt bij Leon ook terecht voor saxofoonlessen in Amsterdam: saxofoonlessenamsterdam.nl

 

 

 

 

 

 

Foto's door Herman Kasper